Inge Ruys

Steun je mij voor meer onderzoek naar alvleesklierkanker?

Alvleesklierkanker is nog steeds een van de meest dodelijke kankers. Persoonlijk ben ik betrokken omdat bij mijn lief een aantal jaar geleden kanker in de alvleesklier werd geconstateerd. Gelukkig bleek dit een kleine, waarschijnlijk stabiele neuro-endocriene tumor te zijn, maar het heeft gezorgd voor bange dagen.
Meer onderzoek naar alvleesklierkanker is hard nodig. Daarom ga ik meedoen aan de Deltaplan Challenge Ameland. Ameland heeft namelijk de vorm van een supergrote alvleesklier! We gaan op zaterdag 30 oktober met een grote groep mensen 25 kilometer of meer lopen, hardlopen of fietsen. Wij gaan die 25 kilometer lopen en hopen door jullie hulp geld op te halen om een betere toekomst voor patiënten met alvleesklierkanker mogelijk te maken. De opbrengst komt ten goede aan het Deltaplan Alvleesklierkanker. Zo kunnen we samen baanbrekend wetenschappelijk onderzoek versnellen, de beste behandeling voor iedereen beschikbaar maken én een optimale kwaliteit van leven voor patiënten realiseren. Wil je helpen? Steun het Deltaplan Alvleesklierkanker met een donatie! Elke bijdrage telt!

09/11/2021
23:00

Anonymous

View all

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more

Alvleesklierkanker is een van de meest dodelijke vormen van kanker. Met baanbrekend klinisch wetenschappelijk onderzoek wil het Deltaplan Alvleesklierkanker hier verandering in aanbrengen. Het Deltaplan wil wetenschappelijk onderzoek versnellen, de handen ineenslaan om de beste behandeling voor iedereen beschikbaar te maken en te werken aan een betere kwaliteit van leven voor patiënten.