Frank Köhler

Ik doe mee met de Deltaplan Challenge Ameland

Op 30 oktober doe ik mee aan de Deltaplan Challenge Ameland. Ik ga dan met mijn partner Inge 25 kilometer wandelen op Ameland. Ameland is gekozen omdat het de vorm heeft van een alvleesklier. De neuro-endocriene tumor op mijn alvleesklier is gelukkig klein en stabiel, maar veel mensen hebben na de diagnose alvleesklierkanker helaas niet lang meer te leven.

Met de Deltaplan Challenge Ameland halen we geld op om een betere toekomst voor patiënten met alvleesklierkanker mogelijk te maken. De opbrengst komt ten goede aan het Deltaplan Alvleesklierkanker. Zo kunnen we samen baanbrekend wetenschappelijk onderzoek versnellen, de beste behandeling voor iedereen beschikbaar maken én een optimale kwaliteit van leven voor patiënten realiseren. Alleen samen maken we oplossingen mogelijk. Wil je mij helpen? Met een donatie steun je het werk van het Deltaplan Alvleesklierkanker. Elke bijdrage telt!

28/10/2021
18:12

Anonymous

View all

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more

Alvleesklierkanker is een van de meest dodelijke vormen van kanker. Met baanbrekend klinisch wetenschappelijk onderzoek wil het Deltaplan Alvleesklierkanker hier verandering in aanbrengen. Het Deltaplan wil wetenschappelijk onderzoek versnellen, de handen ineenslaan om de beste behandeling voor iedereen beschikbaar te maken en te werken aan een betere kwaliteit van leven voor patiënten.