Deltaplan Challenge Ameland 2021

Zaterdag 30 oktober 2021 vond de eerste editie van de Deltaplan Challenge Ameland plaats!

Deze bijzondere dag stond volledig in het teken van uitdaging en verbinding!

Iedereen die zich in wilde zetten voor het goede doel, Deltaplan Alvleesklierkanker, was van harte uitgenodigd! Samen met artsen, onderzoekers e.a. medische staf, patiënten, naasten, nabestaanden en betrokkenen bij alvleesklierkanker zijn we de challenge aangegaan!

Op deze dag hebben de meer dan 100 deelnemers een route van 25km of 50km rondom Ameland afgelegd; hardlopend, wandelend of fietsend. 

Met de eerste editie van de Deltaplan Challenge Ameland is meer dan €52.000 euro opgehaald!

Met de Deltaplan Challenge Ameland halen we geld op om een betere toekomst voor patiënten met alvleesklierkanker mogelijk te maken. De opbrengst komt ten goede aan het Deltaplan Alvleesklierkanker. Op deze manier zetten we ons samen in om baanbrekend wetenschappelijk onderzoek versnellen, de beste behandeling voor iedereen beschikbaar maken én een optimale kwaliteit van leven voor patiënten realiseren.

 

 

Read more Read less

Create your fundraising page or join a team with friends, co-workers, your sports team or class mates. Take a look at these inspiring examples.

07/10/2023
23:45

Nick

To: Het moet beter!
View all

Alvleesklierkanker is een van de meest dodelijke vormen van kanker. Met baanbrekend klinisch wetenschappelijk onderzoek wil het Deltaplan Alvleesklierkanker hier verandering in aanbrengen. Het Deltaplan wil wetenschappelijk onderzoek versnellen, de handen ineenslaan om de beste behandeling voor iedereen beschikbaar te maken en te werken aan een betere kwaliteit van leven voor patiënten.